Tijd voor een promo

Met grote regelmaat komen onze fabrikanten uit met interessante aanbiedingen die we graag met jou delen. Hieronder tref je de meeste recente aanbiedingen aan. Doe je mee?

Portland & promo's voor Partners

Dit is de plek waar we jou graag op de hoogte houden van al het moois wat onze merken bedenken om het leven net iets aangenamer maken. Deze speciale aanbiedingen en acties van Portland en al onze solutions zijn vaak van tijdelijke aard. Dus snel handelen is cruciaal. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de voorwaarden, duur en prijzen.

Ben je nog geen partner van Portland? Meld je dan gratis aan en begin met het verkopen van futureproof software- en cloudoplossingen. Als je vragen hebt over de campagnes of een andere activiteiten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Odoo • Text and Image

Vragen over een promo? Neem contact met ons op!

Odoo + afbeelding en tekst

60% KORTING op Cyber ​​Protect   

Overstappen naar Acronis Cyber Protect? Dat kan deze maand met een flinke korting! Alle Acronis Cyber ​​Backup klanten met een perpetual licentie kunnen nu met een korting van 60% overstappen naar de nieuwe abonnementsprijs van Acronis Cyber Protect.

Met deze abonnementsvorm bied je up-to-the-minute bescherming tegen cyberdreigingen, profiteer je van lagere totale eigendomskosten én de mogelijkheid om IT-omgevingen effectiever te beheren.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de brochure. 

*Geldig tot 30 april 2021. Beschikbaar voor huidige klanten met een perpetual licentie van Acronis Cyber Backup.
Odoo + afbeelding en tekst

Vier world backup day met grote prijzen  

Woensdag 31 maart is het World Backup Day en nu deze dag nadert, worden we herinnerd aan alle ongelukken die waren gebeurd als we geen backup hadden gehad. Om deze dag te vieren geeft Altaro meerdere prijzen weg!

Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden voor een gratis proefversie van Altaro Microsoft 365 backup of Altaro VM backup en je maakt direct kans op mooie prijzen. 

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144502 om contact op te nemen met Luuk voor meer informatie.

*Geldig tot en met 31 maart 2021.
Odoo + afbeelding en tekst

exclusieve aanbieding voor resellers van symantec of avira 

Wij hebben een leuke deal voor je! Symantec en Avira hebben publiekelijk aangekondigd zicht terug te trekken van de MKB markt, zij verlaten daarbij ook heel wat resellers. Stap over op Avast en je ontvangt nu 50% korting. Met Avast vervang je snel en gemakkelijk je huidige infrastructuur. 

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144502 om contact op te nemen met Luuk voor meer informatie.

*Geldig tot 31 maart 2021. Om gebruik te maken van de korting hebben we een factuur van een eerder gekocht Symantec en/of Avira-product nodig. 

Odoo + afbeelding en tekst

Korting op jouw Microsoft 365 back-ups  

Werk zorgeloos met een gebruiksvriendelijke, veilige en volledige Microsoft 365-back-up. Cloud-to-cloud back-ups geeft jou de volledige controle over jouw Microsoft-gegevens. Compliance, snelle toegang tot back-up van Microsoft 365-gegevens en sterk verbeterde RTO. Allemaal in één oplossing en dat tegen een mooie korting!

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144505 om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Geldig tot 31 mei 2021. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten tot het nieuwe licensing model wordt vrijgegeven.

Odoo + afbeelding en tekst

MINI DATA CENTER MET EEN ONGELOOFLIJKE KORTING   

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyper converged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten. Nu met een flinke korting! En dat is niet alles, want wanneer jij je eerste HC-cluster weer verkoopt, krijg je de kosten van je eerste aankoop weer terug.

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144503 om contact op te nemen met Remco voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Inclusief 12 maanden gratis product support. Extra korting is afhankelijk van de configuratie van zowel het HE150-cluster als dat van het HC-cluster. Neem contact op voor meer informatie.
Odoo + afbeelding en tekst

Acronis Cyber Protect 15 Launch Promotion  

Geef jouw klanten een alomvattende cyber security aanpak om alle risico's en moderne bedreigingen van vandaag te helpen beperken. Bij het kopen van een Acronis Cyber Protect - abonnementslicentie kan je nu tot maximaal 20% korting krijgen. Met de garantie van terugkerende inkomsten door abonnementen voor meerdere jaren te verkopen.

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144505 om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Geldig tot 31 maart 2021. Niet geldig in combinatie met andere deals en promoties. Alleen van toepassing op nieuwe klanten, niet bij onderhoud of verlenging.