Tijd voor een promo

Met grote regelmaat komen onze fabrikanten uit met interessante aanbiedingen die we graag met jou delen. Hieronder tref je de meeste recente aanbiedingen aan. Doe je mee?

Portland & promo's voor Partners

Dit is de plek waar we jou graag op de hoogte houden van al het moois wat onze merken bedenken om het leven net iets aangenamer maken. Deze speciale aanbiedingen en acties van Portland en al onze solutions zijn vaak van tijdelijke aard. Dus snel handelen is cruciaal. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de voorwaarden, duur en prijzen.

Ben je nog geen partner van Portland? Meld je dan gratis aan en begin met het verkopen van futureproof software- en cloudoplossingen. Als je vragen hebt over de campagnes of een andere activiteiten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Odoo • Text and Image

Vragen over een promo? Neem contact met ons op!

Odoo + afbeelding en tekst

exclusieve aanbieding voor resellers van symantec of avira 

Wij hebben een leuke deal voor je! Symantec en Avira hebben publiekelijk aangekondigd zicht terug te trekken van de MKB markt, zij verlaten daarbij ook heel wat resellers. Stap over op Avast en je ontvangt nu 50% korting. Met Avast vervang je snel en gemakkelijk je huidige infrastructuur. 

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144502 om contact op te nemen met Luuk voor meer informatie.

*Geldig tot 31 maart 2021. Om gebruik te maken van de korting hebben we een factuur van een eerder gekocht Symantec en/of Avira-product nodig. 

Odoo + afbeelding en tekst

500 endpoint backups at no cost

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefversie van Altaro EndPoint Backup voor MSP's en bied jouw klanten tot 500 gratis back-upservices (m.u.v. eigen Azure-opslagkosten). Krijg gratis 500 endpoint back-ups, en verdien aan backups van de endpoints van jouw klanten, tegen een door jou gekozen prijs, zonder kosten aan Altaro.

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144502 om contact op te nemen met Luuk voor meer informatie.

*Geldig tot 31 maart 2021, voor maximaal 500 gebruikers. Vanaf 1 februari 2021 moet het abonnement worden geactiveerd als je het product wilt blijven gebruiken en toegang wilt houden to  de back-ups.
Odoo + afbeelding en tekst

Acronis Cyber Protect 15 Launch Promotion  

Geef jouw klanten een alomvattende cyber security aanpak om alle risico's en moderne bedreigingen van vandaag te helpen beperken. Bij het kopen van een Acronis Cyber Protect - abonnementslicentie kan je nu tot maximaal 20% korting krijgen. Met de garantie van terugkerende inkomsten door abonnementen voor meerdere jaren te verkopen.

Heb je vragen over deze promo? Bel +31(0)20 2144505 om contact op te nemen met Zev voor meer informatie en de actievoorwaarden.

*Geldig tot 31 maart 2021. Niet geldig in combinatie met andere deals en promoties. Alleen van toepassing op nieuwe klanten, niet bij onderhoud of verlenging.